GEMPAR! BOHSIA NI BOLEH BANGGA SEBAB DAPAT CURI MASUK KURSUS BTN!?

Si betina jalang yang bernama Boo Su Lyn atau nama yang aku nak bagi kat dia Bohsia Lyn ni sudah kantoi bilamana twitter yang dia hantar tu, ada orang dah dapat, kalau korang nak baca dengan jelas klik image tu


Aku siarkan gambar betina jalang tak beretika ini lagi sekali, inilah wajah yang korang kena berhati-hati, aku nak mintak jasa baik korang supaya edarkan gambar jalang ni ke merata tempat supaya takde sesiapa lagi orang Melayu yang tertipu dengan dia!

Bohsia ni boleh siap bangga lagi sebab dapat masuk ke dalam kursus BTN! Memang bangsat la betina ni! Khhaaaikk Ptuiiihh!

12 Responses to "GEMPAR! BOHSIA NI BOLEH BANGGA SEBAB DAPAT CURI MASUK KURSUS BTN!?"

  1. http://twitter.com/boosulyn

    Nah, ambil address twitter dia. baca n cuba tunjuk tang mana yang dia kata pasal BTN tu? Lagipun address twitter dia jelas2 ada dalam MI tu. Apa kes pulak yang kata orang dapat baca? Semua orang BOLEH BACA.

    Bang, hang sudah meleleh tengok dia ka?

    ReplyDelete
  2. Kalau di Korea Utara, penceroboh kursus kenegaraan seperti Busuk Lyn pasti dihadapkan di depan politburo dan dijatuhkan hukuman yang berat. Sebab itulah rakyat dinegara berkenaan terlalu sayangkan negara mereka. Di sini, warga seperti Busuk ini lebih sayangkan Tweet$$$ berbanding lin-lain perkara.

    ReplyDelete
  3. aku bangga dengan awek ini..
    berani..dia sorang sudah cukup buat
    umno mabuk tak tentu pasal..

    ReplyDelete
  4. ambik batang galah, jolok dari bawah, kuar kat atas. sambil makan karipap

    Hahahahahaha(gelak jahat)

    ReplyDelete
  5. hahaha teringat aku kes wartawan AL ISLAM menyamar dan buat pendedahan sebuah gereja beberapa tahun dulu... habis kene belasah siap saman....

    mungkin mereka mahu balas dendam

    Apalagi... ini terang terangan kes pencerobohan... sila mulakan saman.

    Jadikan Kes AL ISLAM sebagai iktibar

    ReplyDelete
  6. hehe patut aa... memang talibarut lim kit siang.. siap fllow limkitsiang punya tweet lagi

    ReplyDelete
  7. Apa nak marah-marah dia, kan itu kerja dia. Dia nak cari berita. Patut marahkan Puteri Umno tu. Buat program apa sampai tak ambil tahu orang lain boleh menyelinap masuk.

    Tak kan tak ada pendaftaran ahli masa masuk dewan? Tak kan tak catatkan peserta dari Bahagian mana? Sama-sama satu Bahagian tentu ada yang kenal.

    Puteri Umno tu yang teruk, sama macam Pemuda Umno juga.

    Yang jenama Umno ni memang jenis teruk kot.

    ReplyDelete
  8. voidance .. hangg kena scroll bawah2 .. jelas terpampang ayat tu ..

    ReplyDelete
  9. si pantat ni kononnya cuba ingin jadi Matahari / Bini kedua Pu Yi lagenda spy wanita double agen..

    kalau si puki ni mati akan dikenang..


    HIKAYAT SI PUKI LGE

    ReplyDelete
  10. BTN= Nyawa terakhir umno. Hidup mati umno bergantung kat puak2 hipokrit dalam agensi ni.

    Tahniah MS Lyn..berjaya dedahkan kejahatan BTN..

    Anom 8.27: Ko puji Korea Utara yg rakyatnya menderita tahap gila babi? Pegi mampos la ko..

    ReplyDelete
  11. lembab lah BTN...sekuriti tak mantap..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!